Suriyeli gence bıçaklı saldırı
 Her çarşamba olduğu gibi dün de İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin arka kısmında kurulan bit pazarında çirkin bir olay yaşandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre bit pazarında bisikleti ile gezinen 20 yaşındaki Suriyeli Hasan Lubıde isimli genç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı. Bisikleti ile birlikte yere düşen genci bıçaklayan zanlı ya da zanlılar daha sonra kayıplara karıştı.

YARDIMINA KOŞTULAR

Karın bölgesinden bıçaklanarak kanlar içinde kalan ve acı içinde kıvranan gencin yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Gence tampon yapan vatandaşlar, daha sonra sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Lubıde’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis kaçan saldırgan ya da saldırganları tespit etmek ve yakalamak için soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817