TADIM’DAN EMNİYETE TATLI KUTLAMA

Körfez ilçe de yıllardır TADIM pastanesi olarak hizmet veren, Çevresi tarafından çok sevilen ve sayılan Recep Dere’nin oğlu Melih Dere Emniyet’in 168. Kuruluş yılı sebebiyle Körfez İlçe emniyet müdürü Coşkun Opak’ı ziyaret etti.

Körfez İlçe de geniş bir kesim tarafından sevilen Tadım Pastanesi sahibi Melih Dere Emniyet’in 168. Kuruluş yılı sebebiyle Körfez İlçe emniyet müdürü Coşkun Opak ile birlikte pasta kesti.

Ziyarette bir konuşma yapan Körfez İlçe Emniyet Müdürü Opak;” Suçla mücadeleye ilişkin toplumsal bilinçlendirme için elimizden her türlü geleni yapıyoruz. Her zaman olduğu gibi projelerimizde de en büyük etken ve olmazsa olmazı vatandaş desteğidir. Vatandaşlarımızdan, çevrelerine duyarlı olmalarını ve gördükleri şüpheli kişi ya da olaylar karşısında hemen 155’i arayarak bizleri bilgilendirmelerini, can ve mal güvenlikleri için kendilerinin de kurallara uygun hareket ederek bizi desteklemelerini istiyoruz. ” dedi. Opak konuşmasında yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817