Taksiciyi Darp Edip Para İstedi
Kız arkadaşını bir ticari taksiye binerken gören oto kiralama işi yapan İbrahim A. (38) isimli şahıs, kendi aracıyla taksiyi takip etmeye başladı. Önündeki taksiyi durdurmak isteyen İbrahim A., taksinin durmaması üzerine takibe başladı. Orduevi mevkiindeki yol çalışması yapılan bölgeye gelen İbrahim A., aracın kontrolünü kaybederek kaza yaptı. 

Olaydan bir gün sonra taksi durağına arkadaşı ile gelen İbrahim A., Fatih G.'nin kullandığı ticari taksiye binerek Akçakoca Konutları'nın bulunduğu bölgeye gitmesini istedi. İddiaya göre, İbrahim A., Fatih G.'ye onu takip etmeye çalışırken kaza yapığını ve araçta bin 500 lira masraf olduğunu ve bunu ödemesini söyledi. Fatih G., suçlamayı ve ödeme yapmayı kabul etmedi. Bunun üzerine sinirlenen İbrahim A., Fatih G.'yi darp ederek olay yerinden ayrıldı. Polise yapılan şikayet üzerine İbrahim A., Asayiş Şube Müdürlüğü ekibi tarafından gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan İbrahim A. adliyeye sevk edildi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817