TALUS : TERÖRÜN KANINDA KENDİLERİ BOĞULACAK
 Talus “ Pazar günkü İstanbul’da yaşanan patlama, geçen haftalarda Ankara’da yaşanan patlamada onlarca insanımız yaralanmış ve onlarca insanımız da hayatlarını kaybetmiştir.  Bugün de Brüksel ‘de geçen aylarda da Paris’te büyük bir patlama meydana gelmiştir. Aylardır güneydoğuda Mehmetçiğimiz, canlarımız, ciğerlerimiz şehit olmakta ve dünya buna göz yummaktadır.

TALUS : TERÖRÜN DİNİ, DİLİ, IRKI YOKTUR.

Terörün dini, dili, ırkı olmadığını her fırsatta dile getiriyoruz. Ancak terörden nemalanan, terörü siyasi bir güç gösterisi olarak gösteren, silah ticareti ile ülkelerini şaha kaldırmaya çalışan dış güçler artık tırmandırdıkları terörün kanında kendileri de boğulmaya başlamıştır. Çok acı ki, bundan en çok zararı masum insanlar görüyor.

TARİH VATAN HAİNLERİNİ UNUTMAYACAKTIR

Suriye’de iç savaş çıkartıp, grupları kışkırtıp, terör yuvası haline getirenler, PKK’yı başımıza atıp sürekli destekleyenler hiçbir zaman amacına ulaşamamış ve ulaşamayacaktır. Bu ülke bir bütündür. Ne yazıktır ki dış güçlerin içimizdeki kuklaları da en az onlar kadar çalışmaktadır. HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş rüştünü çoktan ıspatlamış, PKK’nın sözcüsü olma görevini zaten üstlenmiştir. Kılıçdaroğlu da Demirtaş ile aynı dilden konuşarak kendini ispatlamıştır. Tarih vatan hainlerini unutmayacaktır.

 Devletimizin güçlü terör politikası ve milletimizin desteğiyle bu zor günleri aşmamız çok yakındır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817