TANDOĞAN’DAN YENİDOĞAN ÇIKARMASI
 1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala tempolarını düşürmeden çalışmalarına devam eden AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Tandoğan ve yönetimi her akşam bir mahallede gençlerle buluşarak istişarelerde bulunuyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün Yenidoğan Mahallesi’nde bir dizi program gerçekleştiren Tandoğan, Semerkand Vakfı’nı ziyaret ederek burada vatandaşlarla sohbet etti. Ardından, ev toplantısında Yenidoğan gençleriyle buluştu. Son olarak Serdar Spor Kulübü’nde Milletvekili Adayı Erkan Aksoy’un katılımıyla gençlerle buluşan Tandoğan ve beraberindekiler görüş alışverişinde bulundu.

‘BİZ HALKIN PARTİSİYİZ’

Burada konuşma yapan Başkan Tandoğan, geçtiğimiz dönem AK Parti’ye gönül verip emek harcayan gençlere teşekkür ederek, her birimizin amacı belli, halkımızın derdiyle dertleniyoruz. 1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala var gücümüzle ülkemizde istikrarımızı yeniden kazandırmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler sadece seçimden seçime değil, her zaman halkımızın içinde olan ve kulak veren bir partiyiz. Bizler halkın partisiyiz” dedi. Milletvekili Adayı Erkan Aksoy da bilinçli gençlerin olmasının ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirterek, “Gençlere güvenimiz sonsuz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817