TAŞ VE DENLİ’YE  ZİYARETLER SÜRÜYOR

Hac vazifesini tamamlayarak yurda dönen ve görevlerine başlayan Körfez Belediye Başkan Yardımcıları İsa Taş ve Faruk Denli’ye ziyaretler sürüyor. Başkan yardımcıları Taş ve Denli’ye ilk olarak Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ziyarette bulundu. İki başkan yardımcısı ile bir araya gelen Kaymakam Can, hayırlı olması temennisinde bulundu.

HEYECANINI AKTARDI

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş daha sonra makamında AK Parti Yeni Yalı Mahalle Teşkilatı’nı ağırladı. Taş’ın diğer ziyaretçileri; Hereke Gençlik Eğitim Spor ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Şahin ve Körfez Din Görevlileri Derneği yönetimi oldu. Taş, kutsal topraklarda yaşadığı heyecanı ve mutluluğu ziyaretçilerine aktardı, zemzem suyu ve hurma ikram etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817