Taşköprü Birlik, Geleceğin Yıldızlarını Yetiştiriyor

Taşköprü Birlik Spor Futbol Okulu faaliyetlerine başladı. Perşembe ve Pazar günleri 11-12 saatleri arasında gerçekleşen antrenmanlar önümüzdeki günlerde haftada 4 güne çıkacak. Esentepe Stadı’ndaki çalışmalar tamamlandığında 2 gün de burada çalışmalar yapılacak. Sporcular ile başarılı teknik adamlar ilgilenecek. İsmail Caferoğlu ve Kadir Çakır’ın koordinesindeki futbol okulunda sporcuları Kocaelispor’un eski sol beklerinden genç antrenör Emre Korkmaz çalıştıracak.

Yoğun ilgi var

Taşköprü Birlikspor Futbol Okulu’na kısa sürede ilginin olması memnuniyetle karşılanırken, sporcu sayısının artacağına kesin gözü ile bakılıyor. Yıl boyu futbol okulu faaliyetlerine devam edecek Taşköprü ekibi, okul sezonu başladığında antrenmanları Cumartesi ve Pazar günlerine çekecek. Dikkat çeken futbolcular önce Körfez ardından diğer takımların alt yapılarına kazandırılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817