Tecavüz Zanlıları Tutuklandı
 Gölcük'te, 13 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz ettikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen 10 kişiden aralarında lise öğrencileri ve bir astsubayın da bulunduğu 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Gölcük'te, 13 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz ettikleri öne sürülen 8 kişi cezaevine gönderildi. İlköğretim öğrencisi 

Ö.Y. (13) iddiaya göre aylar önce bir şahsın tecavüzüne maruz kaldı. Başına gelen korkunç olayı okuldaki arkadaşlarına anlatan Ö.Y., kısa bir süre sonra okuldaki bazı erkek öğrenciler tarafından tehdit edilerek yine tecavüze uğradı. Aradan geçen zaman zarfında çok sayıda kişinin tecavüzüne maruz kalan Ö.Y.'nin öğretmenleri durumu fark ederek ailesine bildirdi. 

Gölcük'teki bazı gece kulüplerinde ve gazinolarda oryantallik yaptığı iddia edilen annesi ve anneannesi ile birlikte yaşayan Ö.Y.'nin annesi Cumhuriyet Savcılığı'na giderek suç duyurusunda bulundu. Polis ekipleri, Ö.Y.'ye tecavüz ettikleri öne sürülen C.O., F.V.B., A.E.T., İ.K., U.N.K., C.V., E.D., S.A., S.T. ve Astsubay 

U.A'yı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından akşam saatlerinde adliyeye sevk edilen C.O. ve F.V.B. isimli şahıslar savcılıkça tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, diğer 8 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. 

İfadelerinde suçlamayı kabul etmedikleri ve Ö.Y. ile kendi rızasıyla ilişkiye girdiklerini söyledikleri öğrenilen biri astsubay 8 kişi, yaklaşık 4 saat süren sorgularının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 13 yaşındaki Ö.Y. ise ailesinden alınarak Sosyal Hizmetler Kurumu'na teslim edildi. 

Adliyeye sevk edilen şahısların yakınları mahkeme sonuçlanana kadar Gölcük Adliyesi önünde bekledi. Olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken gizlilik kararı alınarak yürütülen soruşturmanın kim tarafından basına sızdırıldığı araştırılmaya başlandı. Yetkililer, soruşturmaya katılan tüm görevlilere konunun gizliliğinin belirtildiği ancak olayın buna rağmen sızdırılmasını "ihmal" olarak değerlendirirken görevliler hakkında gereken çalışmaya başlanılacağı belirtildi.

kaynak: bizimkocaeli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817