TEM OTOYOLU’NDA BAYRAM TEMİZLİĞİ
  

Ramazan Bayramı öncesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından TEM Otoyolu kenarında ot biçme, genel bakım ve temizlik çalışmaları yapıldı. Bayram boyunca oldukça yoğun olacak otoyol temizlenerek, yüzlerce aracın geçeceği güzergah bakımlı ve düzenli hale getirildi.

 

OT VE ÇALI ÇIRPI TEMİZLENDİ

Yol kenarlarında büyüyen otlar ve çalı çırpı ekipler tarafından temizlendi. Büyükşehir Belediyesi tarafından TEM Otoyolu’nun Eşme, Gebze, İstanbul güzergahındaki yol kenarındaki ağaçlandırma sahalarında ot biçme, genel bakım ve temizlik çalışmaları yapıldı.

 

EŞME’DEN İSTANBULA KADAR

Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, 110 makineli 80 temizlik personeliyle Eşme’den İstanbul il sınırına kadar yol kenarındaki tüm otları biçti ve çöpleri temizledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817