TEMMUZ MECLİSİ TAMAMLANDI
 Gebze Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı olağan toplantısı Gebze Belediye Başkanvekili Nilay Ayran’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in Umre ziyareti dolayısıyla katılamadığı meclis oturumunu Belediye Başkanvekili Nilay Ayran yönetti.Yoklama ve bir önceki meclis birleşimine ait karar özetlerinin okunmasıyla başlayan toplantıda gündemdeki maddeler görüşüldü.

KOMİSYON RAPORLARI KABUL EDİLDİ

Toplantıda Temmuz ayı oturum gündeminde yer alan Gebze Belediyesi mülkiyetindeki işgalli müstakil parsellerin satışı ve basit onarımlarda alınacak harçlara ilişkin  Plan ve Bütçe Komisyonu raporları ile imar plan tadilatı ile ilgili İmar Komisyonu raporları oy birliğiyle kabul edildi. Belediye birim müdürlükleri tarafından meclise sunulan talepler ise detaylı incelenmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.

CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ NURSEL COŞKUN İSTİFA ETTİ

Gebze Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı toplantısında CHP grubundan bir istifa yaşandı. CHP’li bayan meclis üyesi Nursel Coşkun evleneceğini ve bundan sonraki yaşamına İzmir’de devam edeceğini belirterek istifa dilekçesi sundu.Gebze Belediye Başkanvekili Nilay Ayran, meclisteki uyumlu çalışması ve sağladığı katkılardan dolayı Nursel Coşkun’a teşekkür ederek bundan sonraki hayatında başarılar diledi. Nursel Coşkun’dan boşalan belediye meclis üyeliğine CHP’nin yedek listesinde bulunan üye atanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817