TEPEKÖY, MAHALLE KONAĞINA KAVUŞUYOR
Mahalle konaklarının hem muhtarların hem de mahalle halkının takdirini kazandığını belirten Doğan, bugüne kadar 15 mahalle konağını hizmete açtıklarını hatırlattı. Doğan "Bugüne kadar yaptığımız mahalle konaklarının hepsinden vatandaşımızdan güzel geri dönüşler aldık. Bu nedenle projemizi çok önemsiyoruz. Mahalle konakları, mahallelerimize başka bir hava katıyor. Yapılan mahalle konakları estetik ve mimari açıdan sadece bugüne değil 50-100 hatta 200 yıl sonrasına hizmet edecektir. Nasıl ki atalarımızın yaptığı yapılar asırlarca ayakta duruyorsa bizim mahalle konaklarımızda öyle olacak” dedi. 

1490 metre kare alana kurulan Tepeköy Mahalle Konağı’nda sağlık birimi, 5 adet kurs odası, tahsilat merkezleri, muhtarlık odası, emekli salonu, bekleme salonu bulunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817