TEZEL, “SÖZLERİMİN  ARKASINDAYIM”

Tezel, aday olmadan önce yaşadığı köyün ihtiyaç ve beklentilerini bildiğini, adaylık açıklaması sonrasında da köy halkından gelen talepleri incelediğini ve notlar aldığını söyleyerek, “Köyümüzün, okul, cami, toplantı ve düğün salonu, misafir konuk evi, güzel bir açık hava düğün ve nişanlar için bahçe, kanalizasyon, yol, muhtarlık gibi önemli sorunları var. Bugüne kadar bu sorunlarla ilgilenilmemiş, oysa birçoğu için gerekli bina ve arsa olmasına rağmen çaba harcanmamış. Daha önce örnek köy olan Sipahiler ve bağlı mahalleler, geçen süre içinde adeta kaderine bırakılmış. Bu gidişe son verip, köyümüzü yine örnek haline getireceğim dedim, sözümde duracağım” dedi.

Tezel, adaylık açıklamasının başında köy girişinde yer alan eski spor tesislerini yeniden hayata geçirmekle çalışmalara başlayacağını söyleyen Tezel, “Bu bina çürümeye terk edilmiş, sosyal faaliyetler de kullanılmak üzere ve bir de muhtarlık merkezi olacak şekilde yeniden onarıp, düzenleyeceğiz. Bu bölgede yapılması gereken yollar var, bunları da ilk aşamada asfaltlatacağım.  Köy içinde yarısı yıkılmış halde okul ve lojmanlarımız var. Bu binaların yerine yenilerini yapıp, onarımları gerçekleştirerek, hem okul binasına, hem de açık ve kapalı olarak kullanılabilecek, köy halkının önemli günlerinde kullanacağı sosyal alanlar oluşturacağım. Bir zamanlar örnek olan köyümüzde lağım suları açıkta akıyor, bir an önce bu giderleri kapalı büzler içine aldırtarak, hem halkın sağlığını koruyacak, hem de kötü koku ve görüntüden mahallemizi arındıracağım. Yarım kalan bir cami inşaatımız var, ivedilikle bunun tamamlanması için faaliyete geçerken, mevcut camimizin şadırvanlarını da kullanılır hale getireceğim” dedi.

Murat Tezel, köy halkından görev talep ederken verdiği bu ve benzeri sözleri tutacağını da sözlerine ekleyerek, “Verdiğim her sözün arkasındayım. Muhtarlık görevini Allah nasip ederse aldığım ilk günden itibaren seçim vaatlerimi yerine getirerek yapacağım. 5 yıl bu görevde kalmak için değil, uzun yıllar aldığım emaneti korumak ve köyümü örnek köyler arasına sokmak için çaba harcayacağım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817