TOPÇULAR MAHALLE KONAĞI’NIN TEMELİ ATILDI
 Topçular İlkokulu yakınındaki Uygur Sokak’ta yaklaşık 600 metrekarelik kullanım alanına sahip olacak mahalle konağının temeli atıldı.  Bodrum, zemin ve normal kat olmak üzere 3 katlı konakta taziye, düğün, cemiyet ve toplantı gibi etkinlikler için çok amaçlı salon, muhtarlık birimi, mescit, emekli evi, kadınlar için sosyal alan, gençler için derslik ve sosyal alan, bay/bayan tuvaletler, kafeterya gibi yerler bulunacak.

 

YOĞUN KATILIMLI

 

Temel atma törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz,  AK Parti Milletvekili Adayı Cemil Yaman, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Macit Zeybek, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, Topçular Mahalle Muhtarı Nazhanım Yazar ile vatandaşlar katıldı.

 

İŞİMİZE SEVDALIYIZ

 

Yaklaşık 1 milyon liraya mal olacak mahalle konağının temele atma töreninde konuşan Başkan Doğan” Toçular’da yine halkımıza en iyi hizmeti verme gayemizin, hedefimizin bir örneğini yapıyoruz. Şimdiye kadar bir çok mahalle ve köy konağı yaptık. Geçen dönem başlattığımız bu çalışma 20’yi geçti. Topçular gibi mahallelerde yer problemini bir türlü aşamamıştık. Bu dönem yaklaşık bir yıldan fazladır sadece bu yerin bir konağın yapılabilmesi için imar yönünden hazırlanması için uğraştık. Gerçekten kolay olmadı, aylarca uğraşıldı. İnsanlar istedi mi, samimi oldu mu, bir işe sevdayla sarıldı mı mutlaka başarıya ulaşıyor.

 

AYRI GAYRI YAPMADIK

 

Bizler, hükümetimiz, Büyükşehrimiz hepimiz işimize samimi olarak sarılıyoruz. Topçular varoşlar diye nitelendirilen bir bölge olarak anılıyordu. Şimdiye kadar   tarihi boyunca yapılmayan  hizmetler yapıldı. Topçular, yeşil alından parkına,  bilgi evine, İZMEK kursları, camisinden, Kur’an kursuna kadar, sokağına kadar hep bizim öncelikli mahallemiz olmuştur. Biz ayrı gayrı yapamayız. Şehrin merkezi önemli, Topçular uzakta önemsiz diyemeyiz. Demedik de zaten. Ayırmadık, hizmetlerimizi buraya da yaptık.

 

EN BÜYÜK KONAK TOPÇULAR’A

 

Milletimizin kuruşunu ziyan etmedik. Şehrin en büyük mahalle konağını topçulara yapıyoruz. Her kesime hitap edecek şekilde projelendirildi.  Bir ilçe belediyesi olarak bir kalemde bu değerde bir yatırım yapıyoruz. Topçular’ımızın insanı en güzeline layık. Topçular’da ki vatandaşımız da her hizmetten yararlanmaya devam edecek. Bunları yapmak bizim boynumuzun borcu, görevimiz. Bu hizmetler bir ekibin hizmeti. Cumhurbaşkanından, Başbakanından, belediye başkanına kadar uyum içerisinde çalışmayla oluyor.

 

OYUNLARI HEP BİRLİKTE BOZALIM

 

Ülkemizdeki istikrar olmasaydı, bunlar olmazdı. Bu ülke hepimizin. Ülkemiz üzerine çok oyunlar oynanıyor. Bu oyunlara gelmeyelim. Her zaman olduğu gibi  bu oyunlar boşa çıkacak. Biz güzel hizmetler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Değerli kardeşlerim, verdiğiniz oyla neye hizmet ettiğinizi iyi düşünün. Bu ülkede kuzu postunda çok değişik yapılar var. Lütfen bunlara dikkat edin. Bu ülkedeki birliği beraberliği istemeyenler var.

 

 

Demirtaş denilen şahsiyet, tam bir kuzu postundaki kurt. Bu ülkeyi falan düşündüğü yok. Bu insanları falan düşündüğü yok. Onların yaptıklarının zararını en çok savunduklarını söyledikleri kişiler görüyor. Bizde ayrı gayrı yok. Bu ülkenin kardeşliğini, kalkınmasını istemiyorlar. Gelin bu oyunu bozalım. Cemil Yaman kardeşimizin meclise gitmesini istiyoruz. Giderse daha güçleniriz. Topçularımız da daha da güçlenir. Sizden biri olarak onun mutlaka farklı katkıları da olur. Bizde kişiler önemli değil, biz de anlayış önemli. Vatanımızdaki kötü oyunları bozacağız. Elini ovuşturanları sevindirmeyelim. Kazanan Türkiye olsun. Kazanan Topçular olsun” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından  dualarla konağın temeli atıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817