Toyran: “Adaylığım Rekabeti Kızıştırdı”

İYİ Parti Körfez İlçe Başkan Adayı İbrahim Ömer Toyran, delegelerle toplantılarına Yavuz Sultan Selim , İlimtepe ve Esentepe mahalleleri ile devam etti.

Üç mahallenin delegelerinin büyük ilgi gösterdiği buluşmada konuşan Toyran, “Bizim tek derdimiz var; o da İYİ Parti’mizi büyütmek, Körfez’de ve Kocaeli’de birinci parti yapmak” dedi.

ÜÇ MAHALLENİN DELEGELERİNİ AĞIRLADI

İYİ Parti’de 4 Aralık Pazar günü yapılacak olan Körfez İlçe kongresinde öncesinde başkanlık için aday olan isimlerin saha çalışmaları sürüyor. Özellikle önemli derecede bir delege gücüne sahip olduğu belirtilen adaylardan İbrahim Ömer Toyran, mahallelerdeki delege toplantılarına devam ediyor. Aynı zamanda İYİ Parti’nin Körfez’deki kurucu ilçe başkanı olan Toyran, önceki gün Yavuz Sultan Selim, Esentepe ve İlimtepe mahallelerinin delegeleri ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

TOYRAN’I YALNIZ BIRAKMADILAR

50 delegenin katıldığı ve aynı zamanda partililerin de yoğun ilgi gösterdiği toplantı, Körfez Kent bölgesinde bulunan Dayıcım Burger isimli işletmede gerçekleşti. İlçe başkan adayı İbrahim Ömer Toyran’ın yalnız bırakılmadığı buluşmada yapılan kongre hazırlıkları hakkında delegeler bilgilendirildi ve programa iştirakleri dolayısıyla kendilerine teşekkür edildi.

“İYİ PARTİ İKTİDAR OLACAK”

Gerçekleşen delege toplantısında konuşan İYİ Parti Körfez İlçe Başkan Adayı ibrahim Ömer Toyran, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bizler 7 yıl önce sayın genel başkanımız Meral Akşener’i Fehmi Çoban ağabeyimiz ile birlikte ziyaret ederek birlikte çalışmaya başlamıştık. Kendisinin liderliğinde başlayan bu hareket daha da büyüyecek ve iktidara kadar yükselecektir. Milliyetçi Hareket Partisi döneminden bu yana kendisi ile birlikteyiz. O dönemde bir kurultay yapılmak istendi. Fakat yalandan mahkemelerle o kongreler iptal edildi.

“BEŞ YIL ÖNCE PARTİMİZİ BİRLİKTE KURDUK”

Daha sonrasında genel başkanımız ve beraberindekilerin çalışmaları ile İYİ Parti’nin kuruluş süreci başladı. 5 yıl önce partimizi kurduk. Sonrasında baskın bir seçim yapıldı. Bize göre yeni kurulmuş bir partinin yüzde 10’luk oy oranına ulaşması büyük başarıdır. Ancak siyasi oyunlarla Cumhurbaşkanlığını kazanamadık. Sonrasında çalışmalarımız devam etti, teşkilatlar ve yapılan değişerek büyüdü. Son olarak 1 ay önce genel başkanımız kongre sürecimizi başlattı.

“HER ÜYEYE LİDERİMİZİ ANLATTIK”

Bu süreç için biz de hazırlıklıydık. Ekibimizle birlikte 5 yıldır birbirimizden hiç kopmadan, yeni kazanımlarla ve partimize yeni isimleri kazandırarak bir yolculuğa çıktık. Bugüne kadar kadar partimize kazandırdığımız hiç kimseyi konuşmadan, partimizi anlatmadan, sohbet etmeden İYİ Parti’ye üye yapmadık. Onlara davamızı, ülke sevdamızı, genel başkanımızın ve İYİ Parti’mizin ülkemiz için şans olduğunu, neler yapmak istediğini anlattık, heyecanımızı paylaştık. Geldiğimiz noktada da bu kişilerin bugün bizleri kongre sürecimizde yalnız bırakmadığını gördük. Bizim güçlü bir liderimiz var. İnşallah ilk yapılacak seçimde genel başkanımızla, güçlü kadrolarımızla cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerini kazanacağız. Şu anki anket sonuçlarına göre milletvekili sayılarının muhaliflerin çok olduğunu görüyoruz.

“İKTİDAR ROTAYI İYİ PARTİ’YE KIRDI, AMA...”

İktidar bu konuda zorda. En son olarak sayın Cumhurbaşkanımız, genel başkanımıza Cumhur İttifakı’na katılma talebinde bulundu. Bu bizim ne kadar güçlü ve kilit parti olduğumuzu, onlarınsa kazanmak için bu güce ihtiyaçlarının olduğunu gösteriyor. Zayıf olan iktidardır. Körfez ilçemizdeki kongre sürecimiz devam ediyor. Şu anda üç isim ilçe başkanlığı için çalışıyor. Delege seçimlerimiz burada kongrenin çok heyecanlı geçeceğini göstermiştir.

“ADAYLIĞIM REKABETİ KIZIŞTIRDI”

İstanbul Kadıköy’de 150-200 kişi ile yapılan delegasyon seçimini biz burada 1000 kişinin katılımı ile yaptık. Bunu genel başkanımız da takip ediyor. Burada hiç kimse, ne ben ne de diğer adaylar aslan payını kendine almasınlar. Kendi adıma şunu söyleyebilirim; ben aday olup bu çalışmayı yapmasam bu kadar rekabet olmayacaktı. Belki biz de 150-200 kişi ile delegelerimizi seçebilirdik.

“REKABET KALİTEYİ GETİRİR”

Bu işe rekabeti getirdik. Rekabet kaliteyi getirir. Bu aslında genel başkanımız Meral Akşener’in yola çıkış sebebidir. Zamanında kendisi büyük engellerle karşı karşıya kalmaştı. Bu görüş İYİ Parti’ye yerleşiyor. Bir sonraki kongreye her yerde çoklu adaylarla gireceğiz. Seçim sonunda ise tüm adaylar kol kola girip Meral Akşener’in arkasında çalışacak. Bu kültürü partimize yerleştirmek durumundayız.

“PARTİMİZE İNANMAYAN ÜYE OLAMAZ!”

Bunu yaptığımız zaman en güzeli ve en güçlüsü göreve gelir. Bize göre bu güç bizim ekibimizde. Ben bu ekibin Körfez teşkilatımızı uçuracağını düşürüyorum. Mahalle çalışmalarımızı insanlara bire bir dokunarak yapacağız. Bir kişiyi inandırmadan partiye üye yapmayacağız. Biz böylece daha da güçleneceğiz. İYİ Parti ilk seçimde iktidara gelecek.

“İKTİDARIN TEMELLERİNİ ATACAĞIZ”

Körfez ilçedeki mahalle yapılanmalarını yatay bir şekilde büyüyecek ki; siz de şaşıracaksınız. Şu anda her şey çok müsait. Bugün nereye gittiysek bizi kucaklayarak karşılıyorlar. Kocaeli’de bu partiyi birinci yapmak gibi bir sorumluluğumuz var. 4 Aralık’ta kongremizi yapacağız. Çekilme gibi konular gündeme geldi. Bunu düşünenler bana hiç gelemediler bile. Çünkü ben ve ekibim bu kongreyi kazanacağımızı biliyoruz. Biz Körfez’de genel seçimleri ilk sırada bitirip, yerel seçime de bu heyecanla gireceğiz. Altı ay sonra Allah’ın izni ile hem sistemi hem de bu milletin ve devletin kaderini değiştireceğiz. İlçemizde bunun temellerini inşallah 4 Aralık’taki kongremizde atacağız”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817