TOYRAN; "HİÇ BİRİMİZİN HESABI YOK"

Toyran, kendisinin ve yönetimde yer alan arkadaşlarının canla başla çalıştıklarını, ilk günden bu yana her fedakarlığa hazır olduklarını ifade ederek, “Ülkenin bize, Meral Akşener’e ihtiyacı var. Bunu gördüğümüz için görev verilince kabul ettik. Hedefe ulaşalım bize gidin evde oturun desinler gideriz. Bir kişisel hesap, beklenti içine girmedik, girmeyeceğiz. Sonuna kadar da halka gerçekleri anlatmak için görevde olacağız” dedi.

Toyran, şu ana kadar ki izlenimlerin çok iyi olduğunu da sözlerine ekleyerek, “Ziyaretlerimiz devam ediyor. İkinci tur ziyaretlerde asıl net duruşlar belli olacaktır. Şu anda yönetimimizle STK’ları tanıştırıyoruz. Aldığımız ilk izlenimler çok iyi, insanların teveccühü var ve bizim sorunları çözebileceğimize inanıyorlar. Mahalle başkanlığında farklı bir uygulama içinde olacağız. Her mahalle başkanı kendi yönetimini oluşturacak ve böylece ilçe teşkilatının küçük birer modeli mahallelerde olacak. Sorunlar, istekler burada toplanacak ve merkeze iletilecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817