TUĞMAN KAYALI HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK
 Haziran genel seçimleri öncesinde, üzerinde 4 bakanın yüzleri maskeli resimlerinin bulunduğu pankart, partinin ilçe binasına asılmış ve bu nedenle de Tuğman Kayalı hakkında dava açılmıştı. Tuğman Kayalı, Körfez 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde ikinci kez hakim karşısına çıkacak ve hakkındaki suçlamalara yanıt verecek.

Yapılan ilk duruşmada, Tuğman Kayalı’yı partinin avukatları savunmuş ve pankartın devlet büyüklerine hakaret içermediğini, o tarihlerde 4 siyasinin bakan olmadıkları belirtilmiş, eleştirinin de siyasi ölçüler içinde olduğu söylenmişti. 23 Şubat Pazartesi günü yapılacak olan duruşmada, 4 eski bakan adına iki avukatın da katılması bekleniyor. Duruşmaya, CHP Körfez İlçe yönetimi ve ilden de destek katılımı olması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817