Tüketicilerin Gözü Kulağı Oldunuz
 Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Aday Gülümser Akkoyunoğlu STK Ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Aday Gülümser Akkoyunoğlu STK Ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu anlamda kısa adı TükoDer olan Tüketiciyi Koruma Derneği Gebze Şubesini ziyaret eden Akkoyunoğlu Gebze Şube Başkanı Zeki Fettah ile bir süre sohbet etti. TükoDer’ in çalışmaları hakkında bilgi alan Akkoyunoğlu;

“ Tüketicilerin sorunlarının çözümü konusunda çalışmalarınızı yakından takip ediyorum ve tüketici dernekleri arasında ki farkınızı, başarınızı görüyorum. Bu anlamda sizleri tebrik ediyorum. “ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tüketici Koruma Derneği Gebze Şube Başkanı Zeki Fettah ise;

“ TükoDer olarak tüketicilerimizi bilinçlendirmek adına çalışmalara devam ediyoruz. Amacımız bilinçli tüketici sayısını arttırmak. Bu konuda şimdiye kadar başarılı olduğumuza inanıyoruz. Sizlerinde yanımızda olması ile daha da güçlenecek, daha da güzel işler, projeler üreteceğiz “ dedi.

Sohbet sonrasında TükoDer Gebze Şube Başkanı Zeki Fettah Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Gülümser Akkoyunoğlu’ na bugüne kadar yapmış olduğu katkılardan ve yanlarında yer aldığından dolayı bir teşekkür belgesi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817