TÜKSİAD'DAN KOSGEB'E ZİYARET
Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, KOSGEB Kocaeli Organize Sanayi Bölgeleri Hizmet Merkezi Müdürü Atacan Yücelen’i makamında ziyaret etti.

Beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte KOSGEB Müdürü Yücelen’enezaket ziyaretinde bulunan TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, bir süre önce yapılan görev değişikliği ile başkanlık görevine getirildiğini belirterek, bundan sonra yapmayı planladığı çalışmalarla ilgili Atacan Yücelen’e bilgi verip, destek istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Organize Sanayi Bölgeleri Hizmet Merkezi Müdürü Atacan Yücelen, TÜKSİAD’ın yaptığı çalışmaları çok yakından takip ettiğini belirterek, siadların kendileri için çok önemli olduğunu, TÜKSİAD’ın yeni yol haritasında ortak noktada bulunmaktan mutluluk duyacaklarını kaydetti. İmkanlar dahilinde ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını anlatan Atacan Yücelen, yeni göreve gelen TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk’e yeni görevinde başarılar diledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817