TUNA, “SAPLA SAMANI BİRBİRİNE KARIŞTIRIYORLAR”

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, CHP’li Körfez Belediyesi Erkan Uygun’un sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma sert tepki gösterdi. CHP’nin her zaman olduğu gibi vatandaşı yanıltmaktan başka bir işi olmadığını belirten Tuna, “Kardeş Belediyemize yapılan yardımı eleştirip, deniz salyası fotoğrafı çekerek, ‘yardım yapacağınıza burayı temizleyin’ demek, sapla samanı birbirine karıştırmaktır. Ayrıca bu salyalar Büyükşehir Belediyemiz tarafından düzenli olarak temizleniyor. Eski fotoğraflarla vatandaşı aldatmamak lazım” dedi.

BAŞARIYI ÇEKEMİYORLAR

Tuna, “Körfez Belediyesi borcunu da sıfırlıyor, pandemi ile mücadelede halkı için her türlü harcamayı yapıyor, yatırımlarına da devam ediyor, esnafının yardımına da koşuyor, çiftçisini de destekliyor, vatandaşının her konuda yanında olmaya devam ederken, kardeş belediyesinde yardım ediyor. 17 yılda AK Parti iktidarı ile Körfez’de olduğu gibi tüm Türkiye’de belediyecilik noktasında tarih yazılıyor.”

BİZİM KARDEŞLİĞİMİZ ‘YALANDAN’ DEĞİL

“Yapılan hizmetleri görmek istemeyenler, suni gündemlerle de hem ilçemizin hem de Türkiye’nin gelişimine çomak sokmak istiyor. “Biz birlikte Türkiye’yiz” diyerek yola çıkan bir anlayışa sahip olan AK Parti’nin her bir belediyesi, önce kendi ilçesi ve şehrini düşünürken, Türkiye’nin öbür ucunda yaşayan vatandaşı için de elinden geleni yapmaya devam ediyor. Bizim kardeşlik anlayışımızda budur.”

ELLERİNE YÜZLERİNE BULAŞTIRDILAR

Yapılan yardımı siyasi malzeme yaparak eleştirenler Genel Başkanlarının ve “CHP'li belediyeler kardeş olacak. İmkanları sınırlı olan belediyeleri imkanları görece daha iyi durumda olan belediyelerle bir araya getirecek bir çalışma yapıyoruz” diyen Genel Başkan Yardımcılarının sözlerini yok sayanlar, sırf muhalefet etmek adına Körfez Belediyesini eleştirerek ne duruma düştüklerini de hatırlatmak isteriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817