Tuna’dan Seri Ziyaretler

Son dönemde sahada daha fazla görünen, dinamik yapısı farklı bir imaj kazanan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, bugünü İzmit’te çeşitli ziyaretlere ayırdı. Tuna; gün boyu yaptığı ziyaretlerinde bir süre önce yapılan kongre ile Kocaeli Kent Konseyi başkanlığına seçilen Ali Korkmaz, Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olan ve aynı zamanda ilçenin en kariyerli medya mensubu olarak bilinen Mehmet Özmen’i makamlarında ziyaret etti.

SERİ ZİYARETLER

Ayrıca yine yapılan son genel kurulda Kocaeli Müteahhitler Birliği’nde üyelerin desteği ile başkanlığa layık görülen Oğuzhan Keleş ve yönetimi de, Tuna ve beraberindeki heyeti kabul etti. Bu arada kentimizin son internet haber sitelerinden Tüm Kocaeli Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Ertekin Akbulak da AK Partili yöneticilerle bir araya geldi. Tuna’ya ziyaretlerinde başkan yardımcıları Nurettin Okutan ve Ahmet Kapçak ile Nurali Çiftçi eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817