TÜPRAŞ 50. YIL’DA PİLAV GÜNÜ
 Körfez Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi’nin geleneksel pilav günü  yapıldı. Okulun bahçesinde düzenlenen etkinlikte hem eski sınıf arkadaşları bir araya geldi hem de okulun eski öğretmenleri öğrencilerini bir kez daha gördü.

Körfez’in en eski okullarından biri olan Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi’nin 8. geleneksel pilav günü okulun bahçesinde gerçekleştirildi. Tüpraş 50. Yıl Lisesi Mezunlar Derneği (TEMED) tarafından organize edilen etkinliğe yine bu okuldan mezun olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’da katıldı. Baran7ın yanı sıra İlçe milli eğitim müdürü İbrahim Okutan, okul mezunlarından Körfez Belediye Meclis Üyesi Şener Sögüt, okulun eski öğretmenlerinden Körfez Belediye Meclis üyesi Nilgün Solakoğlu, okul müdürü Veysel Okudan, çok sayıda mezun ve emekli öğretmen katıldı. Müzik dinletisi ve katılım belgesi takdiminin yapıldığı etkinlikte, mezunlar okulu ve eski sınıflarını gezme fırsatı da buldular.

Etkinliğin açılış konuşmasını TEMED Başkanı Ahmet Peker yaptı. Peker, “ 8’inci kez pilav günü vesilesiyle bir araya geliyoruz.  Sıra arkadaşlarımızı yıllar sonra mezun olduğumuz bu okulun bahçesinde görmek bana gurur veriyor. Bu oluşumun sağlanmasında bize katkısı olan öğretmenlerimize ve yönletici arkadaşlarımıza bu vesileyle teşekkür etmek istiyorum” dedi. Pilav gününde konuşma yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, okul müdürü Veysel Okutan’da bu projeyi hayata geçirenlere teşekkür etti.









 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817