Tüpraş’ta Şampiyonluk Satınalma Müdürlüğü’nün

Tüm birimlerin eksiksiz olarak katıldığı turnuvada şampiyonluğu Satınalma Müdürlüğü kazandı. Takım kaptanlığını ise ilçenin tanınmış simalarından olan birim personellerinden Fırat Türker yaptı.

KAPTAN’DAN TEŞEKKÜR

Kazanılan final maçının ardından konuşan Türker, “Beach Volley Turnuvasının, birimler arasında birlik ve beraberliği güçlendirdi. Etkinliğin düzenlenmesine destek olan rafineri müdürümüz Metin Tüfekçioğlu’na, satınalma müdürümüz Murat Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

İŞÇİYE FORMA HEDİYE

Bu arada Kocaeli Erzurumspor Taraftarlar Derneği Başkanı İlhami Balgay ile yardımcısı Ersin Gedik de final maçını izleyenler arasında yer aldı. İkili, Erzurumspor taraftarı olan TÜPRAŞ işçisi Murat Kuştaşı’na da kulübün bir formasını hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817