TÜRK MALI KAVRAMI GÜÇLENİYOR

 

Ahilik Haftası İl kutlama Komitesi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Ahilik dernek Başkanı Bekir Örçen, İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar birliği başkanı Kemal Kaya ile birlikte il tertip komitesi üyeleri hazır bulundu. Ahilik İl tertip kurulu Başkan Karaosmanoğlu’na, yaptıkları çalışmaları ve etkinlikler hakkında bilgi verdi.

 

KÜLTÜRÜMÜZÜN BİR PARÇASI

Ziyarette Ahilik anlayışının hayatımızın her aşamasında yaşanması gereğini belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ahilik yaşanmalı. Kültürümüzün bir parçası olan Ahilik, toplumun her kesiminin yaşaması gereken bir anlayıştır. İş üreten ve dürüstlüğünden taviz vermeyecek Ahiler yetiştirmemiz gerekiyor” dedi.

 

TÜRK MALI KAVRAMI GÜÇLENİYOR

Ticaretle uğraşan her kurumun bu anlayış içersinde olması gerektiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu anlayışın geliştiğini Türk Malı kavramının güçlenmesiyle görebiliriz. Ahilik inancının kuvvetli bir şekilde gelecek nesillere ulaştırmamız gerekiyor. Bu kavramın yaşam tarzı olması konusunda çalışmalar yapmalıyız” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817