Türk Ocaklarında İlk Ders İlmi Siyaset
 Türk Ocakları akademisine hazırlık sürecini devralan Türk Ocakları kocaeli şubesi gençleri ilk ders için şube başkanı Yücel Alpay Demir'e görev verdi. İlmi siyaset, Yerel Gazetecilik, Temel Hak ve Hürriyetler hukuku , yakın çağ tarihi, beden dili ve yerel yönetim dersleri gibi önemli hususlar konusuna hakim kişiler tarafından gençlere aktarılacak Bu ön hazırlık süreci Türk Ocakları akademisine geçişin adımlarıdır diyen Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir, gençlerin hizmetinde geçecek bir ömre talibiz, ne istiyorlarsa yapmak boynumuzun borcudur diyerek sırada ki derslerin birincisi Yerel Gazetecilik, konuşmacı Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol; ikincisi ise Temel Hak ve Hürriyetler, konuşmacı Kocaeli Baro Başkanı Avukat Sertif Gökçe olacağının müjdesini verdi.

Türk Milliyetçiliği fikrini iktidarı için ilmi yöntemleri ve bilimsel metodları kullanmanın gerekliliğine değinen şube başkanı Yücel Alpay Demir , her buhranlı dönemin zahmetine Türk.Milliyetçileri talip olmuştur , Milletimize hizmet edecek Türk Milliyetçisi neslin donanımlı bir şekilde yetişmesine bir nebze vesile olursak ne mutlu bize dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817