Türköz iftarında  Tedarikçiler buluştu.

Derince Yenikent Mahallesi’nde yer alan Türköz düğün salonunda yine iki salon ful doldu. İftara, Türköz’e malzeme temin eden, çalışmalarda bulunan tedarikçi firmalar ve temsilcileri ile müşteri guruplarından aileler katıldı. İftarda, yine Türköz ailesinin yakın dostları ve ilçenin tanınmış simaları, avukatlar, Körfez Muhtarlar dernek Başkanı Yusuf Yanar, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Aynur Şöhretli, oda üyeleri de yer aldı.

Gelen konukları her zaman olduğu gibi kapıda karşılayan Recep Öztürk ve Türköz ailesi, davete katılanlarla tek tek ilgilendiler. İftar saati geldiğinde yaklaşık 1000 kişi yine dualarla birlikte oruç açtılar. Gecede yapılan açılış konuşmasında helikopter kazasında şehit düşen 13 asker anıldı ve dualar edildi. Türköz ailesinin ikinci iftarı da kalabalık katılımla gerçekleşirken, yemek sonrasında da konuklara çay ve kahve ikram edildi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817