TÜTÜNÇİFTLİK VE YARIMCA TURU

 

AK Parti Körfez Belediye başkan aday adayı Engin Koyun üç günlük bir sürede yaklaşık iki yüz nokta ziyaret etti.İlçe başkanlığı döneminde de sürekli halkın içinde olan ve ziyaret programları düzenleyen Engin Koyun programlarına tüm hızıyla devam ediyor. Ziyaret programlarının ilki Hereke merkezine düzenlendi, günü Hereke’li vatandaşlarla geçiren Koyun’a vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Hereke merkezde esnafları da ziyaret eden Engin Koyun esnaflarla sohbet etti ve başkan aday adaylığı için destek istedi.

 

TÜTÜNÇİFTLİK VE YARIMCA TURU

Bugüne kadar hep halkımızın yanındaydık bundan sonrada inşallah hep onların yanında olacağız diyen Engin Koyun Tütünçiftlik’te ve Yarımca’da esnaf ziyaretleri yaptı, oldukça sıcak bir şekilde karşılanan Engin Koyun inşallah ilçemizi çok güzel günler bekliyor, bugüne kadar ilçemizde bir çok başarılı projelere imza atıldı ama Körfezimiz çok daha iyilerini hak ediyor,inşallah  bu projelere beraber imza atacağız.





            

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817