U-12 Turnuvası sonuçlandı

41 FK takımı finalde Kocaeli Güneş Spor’u penaltılarla yenerek, turnuvanın şampiyonu oldu.

Körfez U-12 Futbol Turnuvası final maçları Yarımca Sahilde Alparslan Türkeş Stadı’nda oynandı. 2 Ağustos’ta başlayan turnuvanın finalinde Gölcük Karadeniz Spor ile Hisareyn Spor üçüncülük mücadelesi yaptılar. Gölcük Karadeniz Spor maçı 3-0 alarak turnuva üçüncüsü oldu.

Final maçında da 41 FK ile Kocaeli Güneş Spor karşılaştılar. Çekişmeli geçen bu maçı da 1-1 beraberlikle biten normal süreden sonra, penaltı atışlarıyla 41 FK  5-3 kazandı ve şampiyon oldu. Futbol Turnuvasını Fenerbahçe Spor Kulübü antrenörleri, U-17 Antrenörü Cengiz Aydın, U-13 Antrenörü Zeki Gürbulak, protokol, amatör spor antrenörleri, futbolcular izlediler.

Final Maçı sonrasında, turnuvaya katkıda bulunanlara teşekkür edilerek plaket verildi ve katılan futbolculara da futbol takımı hediye edildi. 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817