ULAŞTIRMA BAKANINDAN BAŞKAN SÖĞÜT'E ZİYARET

DP World Yarımca Liman İşletmesi Demiryolu Hattı açılış töreni münasebetiyle ilimize teşrif eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı  Mehmet Cahit  Turhan, Vali  Hüseyin Aksoy ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü ziyaret etti.

Ziyarette; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit  Turhan ve  Vali Hüseyin Aksoy’a Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Tahir Büyükakın ve Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can eşlik etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit  Turhan ve Vali Hüseyin Aksoy, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte Körfez Belediye Başkanlık makamına geçtiler. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt,  Bakan ve  Valiye Körfez İlçesinde yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi sunumunda bulunarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817