ÜLKENİN YILDIZLARI KÖRFEZ’DEN YETİŞECEK
 Başkan Baran Hafta Sonunu Şampiyonlara Ayırdı

Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonunu spor okullarında eğitimlerini gören minik öğrencileri ziyaret ederek geçirdi. İlk olarak Futbol Akademisine giden Başkan Baran burada eğitim gören yüzlerce gençle bir araya geldi. Çocuklarını spor akademisine getirerek geleceklerine önemli yatırımlar yapan aileler Başkan Baran ile sıcak ve samimi ilişkiler kurdu. Daha sonra sahaya inen Başkan Baran, antrenman yapan sporcularla birlikte top oynamayı ihmal etmedi.

Teşekkür Ettiler

Çocuklarla birlikte geçen hoş anların ardından Başkan Baran, geleceğin yıldızları tarafından yapılan futbol karşılaşmasını izledi. Futbol akademisinden ayrılarak Petkim Spor Salonuna geçen Başkan Baran bir diğer spor branşları olan Voleybol ve Basketbol antrenmanını sporcuların aileleriyle birlikte izledi. Böyle bir fırsatı Körfezlilere sunan Başkan Baran’a teşekkür eden veliler hatıra fotoğrafı çektirerek o anları ölümsüzleştirdi.

Güreş ve Kick Boks Gösterisi Büyük Beğeni Topladı

Kısa bir süre önce hizmete girerek Körfez’de büyük ilgi gören Güreş sporcularını da ziyaret eden Başkan Baran, güreşçilerle tek tek selamlaştı. Başkan Baran Güreş ve Kick Boks dallarında spor yapan sporcuların aileleriyle birlikte antrenmanını izledi. Daha sonra Kick Boks branşında Körfez’e büyük başarı getiren sporcuların gösterileri ise izleyicilerden büyük beğeni ve alkış topladı.

Körfez’in Aydınlık Geleceği İçin

Yapılan çalışmaları bir süre izleyen Başkan Baran, "Yaptığımız tüm yatırım ve hizmetlerin Körfez’in aydınlık geleceği için. Dünyada en fazla ve genç nüfusa sahip bir ülke olarak, ilçemizin ve ülkemiz geleceği bu salonlarda yetişen sağlıklı yeni nesillere emanet edilecek. Bizler bu gençlerden aldığımız enerji ile ilçemize hizmet ediyoruz" ifadelerini kullandı.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817