ÜLKÜCÜLER KOCAELİYİ BAYRAKLARLA SÜSLEDİ
 Gerek son dönemde tırmanışa geçen terör olaylarının kınanması, gerek her geçen gün bir yenisi ile yüreklerimizi dağlayan şehit haberlerine karşı tepkimizi dile getirmek ve duygularımızın bayrağına sahip çıkma vurgusu ile dışa vurumu mahiyetindeki etkinlik vatandaşlarımızın da teveccühünü kazandı.

Konuyla ilgili olarak Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim ÖZCAN "Teröristle ortak olmaktan beis duymayan, ihanetin koynunda beslenen kahpe yürekli örümcek fikirli hainlere rağmen vatan ve milletin bekasına dair beslediğimiz umudu, sevda duyduğumuz bayrağımızdan daha güzel ifade edecek bir yöntem olmadığını düşünerek gönüllü mensuplarımızla bu etkinliği gerçekleştirdik.

Milletimizin de Ülkü Ocaklarına karşı müsbet yaklaşımı da bizi ayrıca memnun etti. Cenab-ı hakkın tez zamanda hainlerden kurtulmak için yüreklerinde Allah korkusu ve Millet sevgisi duyan, zalimlerin zulümlerini yüzlerine BOZKURTÇA her vuruşunda cesaretini bileyecek, sırça sarayları imanıyla vurduğunda put gibi yıkacak, milleti için inançlı kadroları bir an evvel iktidar yapmasını diliyoruz." dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817