ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ SINAVI (YGS) KARAOSMANOĞLU'NUN MESAJI
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu YGS’ye girecek öğrencilere başarılar dileyerek “Gençlerin yaşamına yön verecek olan bu aşamanın,öğrencilerimiz, aileleri ve memleketimiz için hayırlı - uğurlu olmasını temenni ediyorum”dedi.  

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Pazar günü yapılacak YGS öncesinde, sınava girecek tüm öğrencilere yönelik bir mesaj yayınladı. YGS`nin eğitim hayatında öğrenciler için önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları YGS sınavında başarılı olacakları inancını taşıyorum. Sınava girecek adaylara en başta sükûnet ve zihin açıklığı diliyorum. Hepimizin arzusu, öğrencilerimizin eğitimlerine mutlu olacakları bir yükseköğretim kurumunda devam etmeleridir ve sevdikleri bir mesleğin sahibi olmalarıdır” dedi.

Sınavda ülke genelinde ilk 100’e giren Kocaelili öğrencileri otomobille ödüllendireceklerini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, “İnşallah, Allah gençlerimize başarmayı, bizlere de onlara otomobil hediye etmeyi nasip eder. Sınavda bütün öğrencilerimize çalışmalarının karşılığını almaları temennisiyle kolaylıklar ve başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817