Üzülmaz : Zabıta, açılmaz denilen kapıları açmıştır

. Meclise Başkanlık eden Üzmez Zabıta Haftası`nı kutlayarak” Zabıta açılamaz denilen kapıları açmıştır. Başbakan`ın deyimiyle zabıta çok önemli görevler yapıyor. İlk etapta kapıları açan, hatta gerekiyorsa cezasını kesen zabıtaya başarılar diliyorum. Aynı zamanda yeni eğitim öğretim yılında okula başlayacak olan gençlerimizin ve çocuklarımızın iyi ahlaklı, faydalı birer fert olmaları dileğinde bulunuyorum. Ülke savunmasında şehit olan güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum” dedi.

Meclis toplantısında Üçyol mevkiindeki çalışmalar ile ilgili eleştiriler gündeme geldi. Eleştirilere Fen İşleri Müdürü Soner Aydın cevap vererek” Bölgede ağır tonajlı araçlar yüzünden parkelerde çökme olmuştu. İş teslimi henüz alınmadığından ilgili   firmaya yaptırıldı. Bu konuda belediyenin zararı söz konusu değildir” dedi. Üzülmez de Üçyol daki  projeyle ilgili bilgilendirme tabelasının Atatürk anıtının yanında bulunduğunu söyledi.

Fahri Örengül’ün otopark paralarıyla ilgili eleştirilerini de cevaplandıran Hüseyin Üzülmez,” Kimse endişe etmesin. Belediyenin kasasında fazlasıyla para var” dedi.

Meclis toplantısında çöp toplama aracı alınmasıyla ilgili Başkan Nevzat Doğan’a yetki verilmesi  kabul edildi. İzmit Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı, 2 Ekim Salı günü saat 15.00`te yapılacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817