ÜZÜLMEZ KÖSEKÖY MERKEZ’DE
 AK Parti Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Üzülmez seçim gezilerini aralıksız sürdürüyor.

Üzülmez önceki gün KartepeKöseköy Merkez’de vatandaşlarla biraraya geldi.

İlçe yöneticilerinin de eşlik ettiği Üzülmez,Köseköy Merkez’de kurulu bulunan semt pazarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Üzülmez ve beraberindekiler daha sonra Merkez Çay Kıraathanesi’ne geçerek burada vatandaşlarla sohbet etti.

SİZLERE RAĞMEN HİÇ BİR ŞEY OLMAYACAK!

Zorlu ve bir o kadar heyecanlı bire süreç geçirdiğinin altını çizen Üzülmez duygularını şu sözlerle dile getirdi; “İlçemizin dört bir yanını karış karış gezdim ve gezmeye devam ediyorum. Vatandaşlarımız bizleri artık tanıyor. Gittiğimiz yerleri bir kez daha ziyaret ediyorum. Her gidişimde ilgi ve sıcaklığın üst seviyede olduğunu görüyorum. Bu benim için çok değerli ve anlamlıdır. Şunu özellikle belirtmek istiyorum. Sizlerin içinde olmak, hiçbir zaman sizlerden kopmamak, iyi ve kötü gününüzde yanınızda olmak benim için olmazsa olmaz bir davranış modelidir. İnşallah ben kendi adıma bunun sözünü sizlere veriyorum. Allah nasip eder görev bize verilir ve başkan seçilirsem hiçbir zaman halkımızdan kopuk bir yönetim anlayışı tarafımızda olmayacak.

GELİN GİBİ SÜSLEYİP NAKIŞ NAKIŞ İŞLEYECEĞİZ

Hatta şunu da belirteyim, sizlerin istemediği hiçbir proje, size rağmen hayata geçirilmeyecek. Birlikte,elele vererek Allah’ın yarattığı bu güzel coğrafyayı gelin gibi süsleyerek, nakış nakış işlemek bizlerin en asli görevi olacaktır” dedi.

Üzülmez ve beraberindekiler Köseköy turlarına diğer kahvehane ve esnaf ziyaretleri ile devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817