Üzülmez, Ulaşım Koordinasyon Kurul Toplantısında
 Kartepe İlçesindeki önemli ve öncelikli sorunlardan biri olan ulaşımda konusunda yaşanan sıkıntıları azaltmak ve herkesi memnun edecek çözümler bulunması amacıyla Belediye Başkanı Üzülmez’in talimatıyla belediye meclis üyeleri ve zabıta müdüründen oluşan 7 kişilik koordinasyon kurulu toplantılarını aralıksız sürdürüyor. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in sonuç ve çözüm odaklı yönetim anlayışı çerçevesinde ulaşım sorununu ve ihtiyaçları masaya yatıran kurulun toplantısına katılan Başkan Üzülmez, kurulda yer alan meclis üyeleriyle çalışmaları değerlendirdi.

Kartepe İlçesindeki önemli ve öncelikli sorunlardan biri olan ve Kartepelilerin sıkıntı duyduğu ulaşım konusunda yapılacak düzenlemelerin daha hızlı bir şekilde olması için UKOME yetkililerinin de bu toplantıya davet edilmesi önerisinde bulunan Başkan Üzülmez, “Ulaşım konusunda herkesi memnun edecek çözümler bulunması noktasında tarafların hepsinin bir arada olması gerekli. Gündemimize vatandaşlarımızla sürücüler arasında yaşanan olumsuzlukları da ele alarak eğitim faaliyetlerine de kısa zamanda başlamanızın uygun olacağını düşünüyorum” dedi.

İlçe Ulaşım Koordinasyon Kurulu’nda yer alan meclis üyeleri Ergül Şirin, Ahmet Atlı, Hikmet Çelebi, Ercan Akçil, Nilay Merttürk ve Zabıta Müdürü Selman Çelik, Başkan Üzülmez’in yönlendirmelerini de dikkate alarak sonuç odaklı ilerleyeceklerini belirttiler. Başkana katılımı ve desteği için teşekkür eden Koordinasyon kurulu üyeleri sorunların çözümü konusunda toplu taşıma ve nakliye kooperatifleriyle ile de iş birliği halinde çalışma içinde olduklarını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817