Uzuntarla Bağlantı Yolu Asfaltlandı
 Kartepe İlçesinde ulaşım ağı her geçen gün yapılan düzenlemeler ile şık ve güvenli hale getirilmekte.

 

Maşukiye Seka Kamp Yolu ile D-100 karayolu Uzuntarla arasında önemli bir bağlantı yolu olan Uzuntarla Yolu üzerinde Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler asfaltlama çalışması başlattı.

 

Kartepe Sukay Park’a ulaşımı da sağlayan Maşukiye Doğa Evlerinin bulunduğu Maşukiye Uzuntarla arasında bağlantıyı sağlayan 1450 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki Uzuntarla Yolu’da belediye kendi ekip ve ekipmanları ile yol iyileştirme düzenlemeleri kapsamında asfaltlama çalışması yapmakta. Ekipler güzergaha 2200 ton asfalt sererek güzergahı modern kent anlayışı çerçevesinde iyileştirmekte.

 

Kartepe Belediyesi tarafından kazandırılan sukay tesisleri yanında yerleşim yerleri arasında bağlantıyı da sağlayan güzergahtaki asfaltlama çalışmalarının hafta sonu tamamlanması hedeflenmekte.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817