Vali Topaca hayat kurtardı
 Dün akşam Wellborn Otel’de Vali Ercan Topaca ve eşi Sevim Hanım tarafından Şehit ve Gazi yakınları için bu Ramazan ikinci iftar programı düzenlendi.

Derince, Kandıra, Kartepe, Körfez ve İzmit ilçelerinden900 kişimim katıldığı programda Şehit ve Gazi yakınlarının büyük ilgini gördü. Yemek sonrasında Otel’de çıkış yapmaya hazırlanan vatandaşlar arasında bulunan bir gazi yakını Otel’in camekânlı kısmını otomatik kapı sanarak üstüne yürüdü. Hızlı bir şekilde kafasını cama çarpan vatandaş çarpmanın etkisi ile aniden yere yığıldı. Yerde baygın yatan gazi yakının yardımına ilk koşan Kocaeli Valisi Ercan Topaca oldu.

OLAYA İLK VALİ KOŞTU

Yerde dakikalarca baygın olarak yatan vatandaş için sağlık ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri gelene kadar baygın vatandaşın başında bekleyen Vali Ercan Topaca baygın vatandaşın yakınlarını teselli etti. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri bilinci yerinde olmayan gazi yakınına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Talihsiz gazi yakınının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817