VATANDAŞ AK PARTİYİ BAĞRINA BASIYOR

AK Parti Körfez İlçe teşkilatı Körfez’de adeta fırtına gibi esiyor. Körfez’de çalmadık kapı, girilmedik ev Bırakmayan Osman Badem Başkanlığındaki ilçe teşkilatı ziyaret ettikleri evlerdeki hasta olanlarla yakından ilgileniyor.

Bugun’de Ak Parti Kocaeli Millet Vekili adayı Mehmet Akif Yılmaz ile birlikte ilçede bir dizi ziyaretlerde bulunan Ak Partili heyetin bu hareketleri vatandaş tarafından takdir topluyor.  İlçe teşkiatında saat 11’00 de basın toplantısıyila başlayan Program Körfez İlçe Esentepe mahallesinde esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle devam etti.Programa Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ak parti Körfez ilçe Başkanı Osman Badem, gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ve kalabalık bir Ak Partili teşkilat uyesi katıldı. Esentepe mahallesndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sıkıntıları not aldı. Öğlen Namazını Esentepe Murat Caminde kılan Ak Partili heyet Namaz sonrası Cami cemaatile bir süre sohpet etti. Millet Vekili Mehmet Akif Yılmaz’ı samimi şekilde karşılayan Cami Cemaati çıkmış olduğnuz bu yolda Allah yardımcınız olsun yükünüz ağır dediler. Vatandaşlara gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Millet Vekili Adayı Yılmaz şunları söyledi. Yılmaz’’siyasi sahnede Milletin emanetini üstlendik, dua edin Rabbim bu yükü hakkıyla kaldırabilmeyi nasip eylesin. Bugün Körfez’de çok güzel insanlarla buluştuk dualarını aldık. Körfez bizim için çok önemli. Kocaeli’mize ve Türkiyemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ülkemizin eski karanlık günlerine dönmesine müsaade etmeyeceğiz.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817