VEEE...ANKARA DÜĞMEYE BASTI..!

 Daha önce defalarca uyarılmasına rağmen belediyelerin bu FETÖ zanlısını ısrarla getirmesi büyük tartışmalara sebep olmuştu.

  Kocaelimeydan.com’un konu ile ilgili haberleri sonrası Ankara, Uğurluel’i davet eden belediyeleri mercek altına aldı. Soruşturmada hangi belediyenin Uğurluel’e ne kadar para ödediği araştırılıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Belediyesi, İzmit Belediyesi, Gölcük Belediyesi, Gebze Belediyesi, Darıca Belediyesi, Derince Belediyesi, Karamürsel Belediyesi, Kandıra Belediyesi, Dilovası Belediyesi ve Kartepe Belediyesi, Uğurluel’i programlarında konuk etmiş ve konferans verdirtmişti.

Öte yandan, Körfez Belediyesi’nin önümüzdeki dönem programlarında Uğurluel’in davet edildiği de ortaya çıkartılmıştı. Büyükşehir dahil 13 belediyeden sadece Çayırova Belediyesi ve Başiskele Belediyesi’nin Uğurluel’i davet etmediği görüldü. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817