VEYSEL KÖKSAL'DAN İYİ HABER

Veysel Köksal, hayata yeniden dönmenin mutluluğu ile yaşadıklarını anlatırken, hastaneye kaldırılmadan bir gün önce de halı saha maçı yaptığını söyledi.

Veysel Köksal olayı anlatırken, ‘’İlk önce başımda geçmeyen bir ağrı başladı. Tansiyondandır dedim ve ağrı kesici aldım ama yine geçmedi. 3 gün sonra halı saha maçı yaptık ve eve gelip duş alıp yattım. Yine başımda ağrı ve terleme ile uyandım, elimi yüzümü yıkadım, koridorda düşüp bayılmışım’’ dedi.

Veysel Köksal, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan müdahale ile beyin ameliyatı oldu ve kanama durdurulduktan sonra taburcu edildi.

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Sögüt ve yönetimi tarafından da ziyaret edilen Veysel Köksal, yaşadıklarını anlatırken, her ağrının bir nedeni olabileceğini ve ihmal edilmeden doktora gidilmesi gerektiğini söyleyerek, ‘’Sağlığın değerini şimdi daha iyi anlıyorum. 4 gün kanamalı halde yaşadım ve önemsemedim ama Allah’ın verdiği ömür bitmemiş, tekrar aileme kavuştum, yeniden doğmuş gibi oldum’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817