VEYSEL ŞENOL, 20 YILLIK TECRÜBESİ İLE YENİDEN ADAY

Seçimli olarak yapılacak olan genel kurul, Körfez Ticaret Odası Mustafa Efe Salonu’nda yapılacak ve saat 12.00’de başlayacak.

168 KİŞİ OY KULLANACAK

Hem kooperatif üyelerinin ve hem de ilçe protokolünün büyük ilgi göstermesinin beklendiği genel kurulda Yarımca Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin mevcut başkanı olan Veysel Şenol yeniden göreve talip olacak. Kongrede kooperatif üyesi 168 kişinin oy kullanma hakkı bulunuyor.

HENÜZ RAKİP ÇIKMADI

Bu zamana kadar kooperatifin ekonomik ve sosyal açıdan değer kazanması için yaptığı çalışmalar, kurum içinde hayata geçirdiği projeleri ile büyük takdir gören ve 20 yıldır başkanlık görevini yürüten Veysel Şenol’un kongrede üyelerin desteği ile göreve yeniden seçilmesine kesin gözü ile bakılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817