Veysel Şenol’la devam
 SS Kocaeli Yarımca Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin gerçekleşen Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Veysel Şenol’a verilen güven oyu ile yen dönemde de devam kararı alındı.

Kooperatifin yarımca Atalar Mahallesi’nde yer alan binasında gerçekleşen genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kalabalık katılımın gerçekleştiği kongrede, Divan Başkanlığı’nı Körfez yarımca Minibüs ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı İsmail Kahrıman yaptı.

Genel Kurul’da konuşma yapan Başkan Veysel Şenol, 2004 yılından bu yana görev yaptığını ifade ederek, ‘’Sizlerle birlikte verdiğiniz destek ve güvenle görevimizi alnımızın akıyla devam ettirdik. Bundan sonra da yine sizlerle birlikte en iyi şekilde çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizde bizim hizmet alanımız ile ilgili noksanları belirledik. Kooperatif olarak büyümeye devam ederken, bir muayene istasyonu kurulması ve tır parkı oluşumu için görüşmeler yaptık. Bu konularla ilgili olarak dosyamızı ilgili yerlere ulaştırdık ve Ulaştırma Bakanı ile görüştük. En kısa zamanda ilk etapta muayene istasyonu kurulumu için girişimlerimizin sonuç vermesini bekliyoruz’’ dedi.

216 kayıtlı üyenin bulunduğu kongrede, 16 maddelik gündemin uygulanması ve oylanarak kabulünden sonra yeni liste oylamaya sunuldu. Oy birliği ile Veysel Şenol Başkanlığındaki yeni liste kabul edildi ve Şenol bir kez daha güvenoyu aldı. Kongrede ayrıca, aidatların 250 lira olması, başkan ve yardımcılarının maaşlarının arttırılması da kabul edildi.

Yapılan kongre ile seçilen Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu

Veysel Şenol ( Başkan), Özer Ahmet Akkaya,Arif Şahin (Başkan yardımcıları), Necdet Erkan, Osman Güncan, Volkan Dağcıoğlu,Vural Atilla, Muammer Aladağ, Rıdvan Tarcan.

Denetim Kurulu

Mustafa Gülcan, Orhan Yaman, İrfan Arık

Marmara Koop. Birliği Delegeleri

Veysel Şenol, Orhan Yaman, Salih Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817