Vezneler hafta sonu açık

-Gebze Belediyesi vezneleri emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri için hafta sonunda da açık kalacak.

-Vatandaşlar Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. Taksit ödemelerini 2 Aralık Pazartesi günü saat 17.00’a kadar belediye veznelerine yatırabilecek.

Gebze Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, emlak ve çevre temizlik vergisi 2. Taksit ödemelerinin Kasım ayı sonunda sona ermesi dolayısıyla hafta sonu vezneleri açık tutacak.

Gebze Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, emlak, çevre temizlik, ilan, reklam ve birikmiş vergi borçlarını ödemek isteyen vatandaşlar, 30 Kasım Cumartesi ve 1 Aralık Pazar 2013 tarihlerinde belediye veznelerine gelerek ödemelerini yapabilecek. Gebze Belediyesi Binası içerisinde yer alan vezneler, hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri sabah saat 08.00 ile akşam 17.00 arasında açık tutulacak. Vergi ödemeleri 2 Aralık Pazartesi günü mesai saati bitiminde sona erecek.

BANKA HESAP NUMARALARI

Açıklamada ayrıca, mükelleflerin 234845 nolu posta çeki hesabına ve TR43 0001 2009 4470 0005 000067 iban nolu belediye hesabına Halk Bankası Şubeleri'nden de ödeme yapabileceği kaydedildi. Bunun yanı sıra, vatandaşlar günün her saatinde www.gebze.bel.tr adresinden online olarak borç ödeme işlemlerini gerçekleştirebilecek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817