Yağışlı Hava Etkili Olacak
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın güney ve doğusu, Kuzey Ege kıyıları, Karadeniz bölge geneli ile Sivas, Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı ve Ardahan çevreleri ile yarın sabah saatlerinde Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Sakarya, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Ankara, Çankırı ve Kütahya çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Hava sıcaklığı, kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. 

Rüzgar ise genellikle güney ve güneybatı, yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esecek. 

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU- 

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu.(24) 

ANKARA: Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın sabah saatlerinde sağanak yağışlı.(26) 

İZMİR: Az bulutlu ve açık zamanla kuzeyi parçalı ve çok bulutlu, kuzey kıyıları hafif sağanak yağışlı.(27) 

ADANA: Parçalı ve az bulutlu.(30) 

ANTALYA: Parçalı ve az bulutlu.(28) 

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü yağışlı.(26) 

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra il geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(22) 

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(30) 

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU- 

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bugün Çanakkale'nin güneyi, Balıkesir, Bursa, Kocaeli, Bilecik, Sakarya ve Yalova, yarın sabah saatlerinde ise Sakarya, Bilecik ve Bursa çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla iç ve kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu, bugün İzmir'in kuzey kıyıları, yarın sabah saatlerinde Kütahya çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı geçecek. 

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu . 

İÇ ANADOLU: Parçalı, doğusu yer yer çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra Sivas çevreleri, yarın sabah saatlerinde Ankara, Eskişehir ve Çankırı çevreleri aralıklı sağanak yağışlı olacak. 

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kıyıları ile zamanla bölge geneli aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. 

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra Çorum dışında bölge genelinin, yarın sabah saatlerinde Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyılarının yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu zamanla kuzeyi çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzincan, Erzurum, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. 

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla doğusunun parçalı bulutlu. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817