Yağmur yağmasıyla kazanın olması bir oldu
 Kaza, Gölcük D-130 Karayolu Gölcük Devlet Hastanesi sapağında meydana geldi. 41 E 8700 plakalı otomobil seyir halindeyken, arkadan gelen Kamil Çalık idaresindeki 41 E 3245 plakalı kamyonet 41 R 7320 plakalı TIR’ın sıkıştırmasıyla yağmurunda etkisiyle kayarak öndeki otomobile çarptı. Çarpmanın şiddeti ile kamyonet sürücüsü araçta sıkıştı.

İTFAİYE ÇIKARDI

Araçta sıkışan sürücü için çevredekiler seferber oldu ancak yaralıyı çıkartmak mümkün olmayınca hemen itfaiye ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri 10 dakikalık bir çalışma ile sürücü Kamil Çalık’ı sıkıştığı yerden çıkartarak hazırda bekleyen sağlık ekiplerine teslim etti. Kaza nedeniyle trafik bir süre aksadı.

Yaralı önce Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine, oradan da Seka Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen yaralı müşahede altına alındı. Diğer sürücülerin araçları ve kazada kullanılmaz hale gelen kamyonet kaza mahallinden kaldırılarak yol trafiğe tamamen açıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817