YAHYAKAPTAN DOĞA ANAOKULU' NDA  23 NİSAN COŞKUSU
 Her sene 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlayan Kocaeli Yahyakaptan Doğa Anaokulları  bu yıl da geleneğini bozmadı tüm çocuklar için unutulmaz bir 23 Nisan kutlaması düzenledi. Kimileri ellerinde bayrakları, kimileri özenle hazırlanmış kostümleri ile bayram coşkusunu yansıtan öğrenciler muhteşem ve rengarenk gösterileri ile izleyenleri büyüledi. Dünya çocuklarının el ele verdiği bir 23 Nisan günü daha böylece neşe içinde kutlandı.


Anaokulu Yöneticisi Burcu Beşer’in açılış konuşmasından sonra İngilizce ve Türkçe koro şarkılarıyla başlayan, “Atatürk ile karşılaşsaydın ona ne söylemek isterdin” röportajıyla devam eden, minik öğrencilerimizin sunduğu ülke dansları eşliğinde, drama gösterileri de yapan öğrencilerimiz büyük bir coşku ile 2 gün boyunca 23 Nisan’ı kutladılar. Tüm anaokulu öğrencilerinin yaptıkları Kovboy, Sirtaki, Flemenko Dansları oldukça göz doldurdu. Program öğrencilere sunulan sertifika töreni ve volkan gösterisi ile son buldu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817