Yanlış Arabayı Kurşunlamışlar ..!

Yapılan ilk sorgu sonrasında 6 kişinin aynı gece Mimar Sinan Mahallesi'nde yanlış otomobilie ateş ettikleri daha sonra da Esentepe Mahallesi'nde asıl ya kavun husumetli oldukları şahsın aracını Kurşunladiklari  öğrenildi.
 Alınan bilgi ve iddialara göre gözaltına alınan 6 kişi iki gün önce husumetli oldukları o. ç. adlı rent a carcinin kiralık arabasını kurşunlamak için Mimar Sinan Mahallesi'nde tespit ettikleri 34 plakalı aracın peşine düştüler. Bu otomobili park halinde bulunduğu sokakta pompalı tüfekle 7 el ateş edip hasar verdikten sonra yanlış aracın kurşunlandı öğrenildi. 
Daha sonra husumetli oldukları şahsın otomobilini tespit eden 6 kişi Körfez Esentepe Mahallesi'ne giderek 34 PS plakalı asıl aracı buldular ve yine 7 -8 el pompalı ile ateş ederek Hasan verdikten sonra kaçtılar.
Polis elde edilen görüntüler ve bilgiler doğrultusunda şahısları tespit ederek gözaltına aldı gözaltına alınan F.Ç.  , C.Ç. , N.Ç. , Y.Z. , R.B. ve M.G. sorgularının tamamlanmasından sonra adli makamlara sevk edildiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817