YARIMCALI EMLAK DANIŞMANIDA ADAY ADAYI

Bu aday adaylarından ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan Kubbettin Kaplan’da, belediye başkanlığı için aday adayı olan siyasilerinde desteklerini alarak başvurusunu yaptı. Yarımca’da emlak danışmanı olarak görev yapan Kubbettin Kaplan, kalabalık bir destekçi grubu ve Körfez Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Hayati Aydın ve Aynur Vergili ile birlikte dosyasını İlçe Başkanı Osman Badem’e teslim etti.

Aday adaylık dosyasını teslim eden Kubbettin Kaplan, ilçe için en iyisini yapmak için çalışacağını, aday olması ve seçilmesi halinde de vatandaşla belediye arasında köprü olarak sorunların çözümü için mücadele edeceğini söyledi. Kaplan, aday kim olursa olsun partinin başarısı için canla başla çalışacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817