Yarpaş ve Körpaş’ta yönetim Değişti
 YARPAŞ'TA MURAT YAZAR
Körfez Belediyesi’nin iki yan kuruluşu olan Yarpaş ve Körpaş’ta yönetim değişikliği yapıldı. Yapılan değişiklik ile İsmail Baran’dan sonra boşalan ve Muhasebe Müdürü Mesut Şimşek tarafından vekaleten yürütülen göreve yeni atamalar yapıldı.

Yapılan atamalarla Yarpaş Yönetim Kurulu başkanlığına Ak Parti Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Murat Yazar, yardımcılıklarına ise  Spor Koordinatörü ve eski Belediye Meclis Üyesi Metin Özkan, AKP Körfez İlçe Mali İşler Başkanı Osman Akova getirildi.

KÖRPAŞ'TA KASIM TOLUN
Körpaş’ta ise başkanlığa Ak Parti Körfez İlçe’de 4 dönem Başkan Vekilliği ve yardımcılığı yapan Mali Müşavir Kasım Tolun, yardımcılıklarına ise Yarpaş Muhasebe görevlisi Cezmi Gülmez ve AKP Körfez İlçe Başkan yardımcısı Halil Olgun görevlendirildiler. Mart yerel seçimlerinden bu güne kadar her iki şirketin başkanlığını vekaleten yürüten Mesut Şimşek ise eski görevi olan Muhasebe Müdürlüğü’ne döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817