YASA TASLAĞI GERİ ÇEKİLMEDİ!
Hayvanların uyutulması gibi düzenlemeler getirecek olan yeni tasarının, Meclis'teki komisyondan geri çekildiği iddia edildi. TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, Hayvanları Koruma Kanunu'nda değişiklik yapan yasa tasarısının geri çekildiğine yönelik haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Hayvanseverlerin 'ölüm yasası' olarak nitelediği, "5199 sayılı Hayvanları koruma Kanunun bazı maddelerinin değiştirilmesi hakkındaki kanun teklifi"nin komisyondan geri çekildiği iddia edildi.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tasarının TBMM Başkanlığı tarafından Komisyona sevkedildiğini hatırlatarak, tali komisyonların düzenleme üzerindeki çalışmalarını tamamlamasının ardından kendilerinin de gündeme alacaklarını bildirdi.

Tasarının geri çekildiği yönündeki haberlerin doğru olmadığını ifade eden Kaya, ''Böyle bir şey yok. Süreç, sivil toplum kuruluşları ve diğer kurumlarımızın katılımıyla olgunlaşıp devam edecek'' dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817