YAŞAR TAHA SÜNNET OLDU
 Körfez ilçenin sevilen simalarından Köksal Dolan’ın biricik oğlu Yaşar Taha erkekliğe ilk adımını attı.

Körfez ilçe Esentepe de yıllardır ikamet eden ve çevresi tarafından sevilen ve sayılan Köksal ve eşi Hava Dolan çiftinin biricik oğulları, Ahmet Taner Kışlalı İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi Yaşar Taha Dolan 6. Yaşında körfez, Gümüşhane Avşarbeyli ve Üçkol köyleri dernek binasında düzenlene sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı. Yaşar Taha Dolan’ın sünnet şölenine katılan çok sayıdaki davetlilere yemek ve tatlı ikram edildi.

KATILIM YOĞUNDU.

Dolan ailesinin biricik oğulları Yaşar Taha Dolan’ın sünnet şölenine Kocaeli Ülkü ocakları eski başkanı Selim Çakır, MHP Kocaeli il yönetim kurulu üyesi Doğan Bekiroğlu, körfez, Gümüşhane Avşarbeyli ve Üçkol köyleri dernek,MHP körfez ilçe eski yönetim kurulu üyesi Sinan Çetin, Körfez Türk kahvesi işletmecisi iş adamı Mehmet Tüzeri, Akrabaları ve dostları katıldı. Sünnet şölenine katlım yapan davetliler mevlidi şerif dinledikten sonra dualarla Yaşar Taha’ya hediyeler takdim etti ve acil şifalar dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817